tm•gallerian näyttelyhaku vuodelle 2026

Näyttelyhakuohjeet

Tällä lomakkeella voit hakea näyttelyaikaa tm•galleriasta vuodelle 2026.

Hakulomake on avoinna 1.–30.9.2024 (hakulomake sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä klo 23.59 Suomen aikaa).

tm•gallerian näyttelyvalinnoissa pääpaino on korkeatasoisessa maalaustaiteessa. Haku on avoin kaikille ammattitaiteilijoille.

 

Lomakkeeseen liitetään kaksi erillistä liitettä:

1) NÄYTTELYSUUNNITELMA JA ANSIOLUETTELO
Ansioluettelo tarvittaessa tiivistettynä, korkeintaan 2-sivuisena. Lataa tiedosto pdf-muodossa. Tiedoston maksimikoko 1MB.

2) VIISI TEOSKUVAA TEOSTIETOINEEN
Nimeä tiedostot ennen lähettämistä siten, että tiedostonimi alkaa omalla nimelläsi: sukunimi_etunimi
Kaikki tiedostot toimitetaan pdf-muodossa. TEOSKUVIA 5 kpl: Teoskuvien tulee muodostaa yhtenäinen kokonaisuus ja niiden tulee olla viimeisten kolmen vuoden aikana valmistuneista teoksista. Kirjoita oma nimesi ja teostiedot (teoksen nimi, vuosi, tekniikka, koko) jokaisen kuvan alle. Tee hakemus pystymuodossa (ei vaaka), lataa tiedosto pdf-muodossa. Tiedoston maksimikoko 5MB.

 

Näyttelyajan saanut taiteilija sitoutuu olemaan pitämättä yksityisnäyttelyä tai vastaavaa pääkaupunkiseudulla muussa galleriassa tai vastaavassa yhden vuoden aikana ennen hänen tm•gallerian näyttelyaikaansa.

Hakemusten suuren määrän takia taiteilija voi hakea näyttelyaikaa tm•galleriasta vasta kun edellisestä tm•gallerian yksityisnäyttelystä on kulunut vähintään neljä vuotta.

 

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia *

 

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

 

*